Φουντουλησ Καπελωνησ - Aytoi Einai Oi Dyo Nearoi Melh Ths Xryshs Ayghs Poy Dolofonh8hkan En Psyxrw Fwto : Αντίγραφο του usb που είχαν αφήσει άγνωστοι στο σκοπευτήριο καισαριανής (άκρως συμβολικό τόπο, εκεί όπου εκτελέστηκαν αγωνιστές της αντίστασης από τους ναζί) έφτασε στα γραφεία της αντιτρομοκρατική.

Φουντουλησ Καπελωνησ - Aytoi Einai Oi Dyo Nearoi Melh Ths Xryshs Ayghs Poy Dolofonh8hkan En Psyxrw Fwto : Αντίγραφο του usb που είχαν αφήσει άγνωστοι στο σκοπευτήριο καισαριανής (άκρως συμβολικό τόπο, εκεί όπου εκτελέστηκαν αγωνιστές της αντίστασης από τους ναζί) έφτασε στα γραφεία της αντιτρομοκρατική.. Την 1η νοεμβρίου 2013 δυο άτομα άγνωστης ταυτότητας επιτέθηκαν στα γραφεία της χρυσής αυγής στο νέο ηράκλειο ανοίγοντας πυρ εναντίον τεσσάρων ατόμων που τα φρουρούσαν, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό δύο και το σοβαρό τραυματισμό ενός από τους τέσσερεις. Πρίν 3 χρόνια την 1η νοέμβρη 2013, δολοφονήθηκαν στο νέο ηράκλειο δύο μέλη της χρυσής αυγής, ο γιώργος φουντούλης και ο μανώλης καπελώνης και τραυματίστηκε. Έξω από το κοιμητήριο του νέου ηρακλείου, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο των γιώργου φουντούλη και μανώλη καπελώνη, επτά χρόνια μετά τη δολοφονία τους. Σε συλλήψεις προχώρησε η ελ.ασ. 1/11/2013 δεν ξεχνω τιμη στουσ 2 το αιμα κυλαει φουντουλησ καπελωνησ αθανατοι η ελλαδα θα νικησει οι ηρωεσ δεν πεθαινουν

Ένα συγκινητικό μήνυμα έστειλε ο λάμπρος φουντούλης, πατέρας του γιώργου που δολοφονήθηκε την παρασκευή έξω από τα γραφεία της χρυσής αυγής στο νέο. | ελλαδα | iefimerida.gr | χρυσή αυγή, ελ.ασ., μανώλης καπελώνης, γιώργος. Στον ιερό ναό αγίου γεωργίου στο παλαιό ηράκλειο, στις 15:00 σήμερα το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία του γιώργου φουντούλη. Για τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης με θύματα τους γιώργο φουντούλη και μανώλη καπελώνη. «φουντουλησ καπελωνησ ηταν η αρχη, ολουσ θα σασ χωσουμε βαθια μεσα στη γη» φωναζαν μεσα στην αιθουσα.

H Prokhry3h Gia Thn Dolofonia Twn Foyntoylh Kapelwnh Newsbeast
H Prokhry3h Gia Thn Dolofonia Twn Foyntoylh Kapelwnh Newsbeast from www.newsbeast.gr
Στις 22 ιανουαρίου 2014, οι δολοφόνοι του μανώλη καπελώνη και του γιώργου φουντούλη, μαζί με άλλους τρεις τρομοκράτες, επικυρήχθηκαν με 1 εκατομμύριο ευρώ από την ελληνική κυβέρνηση. 01/11/2017 λεωφόρος ηρακλείου, 1η νοεμβρίου 2013 , απόγευμα παρασκευής λίγο μετά τις 19.00. Δέκα συλλήψεις έκανε η ελληνική αστυνομία έξω από το κοιμητήριο του νέου ηρακλείου, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο του γιώργου φουντούλη και του μανώλη καπελώνη, εφτά χρόνια μετά τη δολοφονία τους έξω από τα γραφεία της. Την 1η νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς εθνικιστές στο νέο ηράκλειο. Είναι η ημέρα, όπου αριστεροί τρομοκράτες δολοφονούν εν ψυχρώ τα αδέλφια μας, γιώργο φουντούλη και μανώλη καπελώνη. «φουντουλησ καπελωνησ ηταν η αρχη, ολουσ θα σασ χωσουμε βαθια μεσα στη γη» φωναζαν μεσα στην αιθουσα. Ο «πιτσίλας» και ο «ράμπο». Πέντε χρόνια μετά το αντεθνικό κράτος, τα κόμματα της ξενοδουλείας, καθώς και οι εργολάβοι της ενημέρωσης.

Ιερός ναός αγ σπυρίδωνος μυστρά.

Δέκα συλλήψεις έκανε η ελληνική αστυνομία έξω από το κοιμητήριο του νέου ηρακλείου, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο του γιώργου φουντούλη και του μανώλη καπελώνη, εφτά χρόνια μετά τη δολοφονία τους έξω από τα γραφεία της. Μαζί στη χρυσή αυγή και φίλοι στο facebook ήταν οι μανώλης καπελώνης και γιώργος φουντούλης, που δολοφονήθηκαν με πυρά στο κεφάλι και τον θώρακα από αγνώστους στο νέο ηράκλειο, μπροστά στα γραφεία της χρυσής αυγής. Θα πάω στην εκδήλωση της χρυσής αυγής για τα ίμια! Στον ιερό ναό αγίου γεωργίου στο παλαιό ηράκλειο, στις 15:00 σήμερα το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία του γιώργου φουντούλη. Πέντε χρόνια μετά το αντεθνικό κράτος, τα κόμματα της ξενοδουλείας, καθώς και οι εργολάβοι της ενημέρωσης. Ένας χρόνος από τη δολοφονία των καπελώνη και φουντούλη συμπληρώνεται σήμερα. Απαγορεύεται; εκρηκτικός για μία ακόμη φορά ο στηβ γιατζόγλου, όλλησε στον τοίχο τον κωστόπουλο στην βραδυνή εκπομπή του alpha. Την 1η νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς εθνικιστές στο νέο ηράκλειο. .γιατί δεν λέτε τα ονόματά τους; Σαφείς ενδείξεις φαίνεται πως έχει, πλέον, η ελ.ασ. Ιερός ναός αγ σπυρίδωνος μυστρά. 01/11/2017 λεωφόρος ηρακλείου, 1η νοεμβρίου 2013 , απόγευμα παρασκευής λίγο μετά τις 19.00. Την τελευταία στιγμή απετράπη σύρραξη μεταξύ ακροδεξιών και αντιεξουσιαστών στο νέο ηράκλειο, με τους άντρες της ελληνικής αστυνομίας να προχωρούν σε 24 προσαγωγές.

Σαφείς ενδείξεις φαίνεται πως έχει, πλέον, η ελ.ασ. Τρία χρόνια μετά, το αντεθνικό κράτος, τα κόμματα της ξενοδουλείας, καθώς και οι εργολάβοι της ενημέρωσης. Ένας χρόνος από τη δολοφονία των καπελώνη και φουντούλη συμπληρώνεται σήμερα. Τρίτη 1η νοεμβρίου 2016 και ώρα 09:15 π.μ. Έξω από το κοιμητήριο του νέου ηρακλείου, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο των γιώργου φουντούλη και μανώλη καπελώνη, επτά χρόνια μετά τη δολοφονία τους.

An8ellhnismos Anthellenism Giwrgos Foyntoylhs Manwlhs Kapelwnhs Ellhnes Hrwes A8anatoi
An8ellhnismos Anthellenism Giwrgos Foyntoylhs Manwlhs Kapelwnhs Ellhnes Hrwes A8anatoi from 1.bp.blogspot.com
Θα πάω στην εκδήλωση της χρυσής αυγής για τα ίμια! Στον ιερό ναό αγίου γεωργίου στο παλαιό ηράκλειο, στις 15:00 σήμερα το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία του γιώργου φουντούλη. Την 1η νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς εθνικιστές στο νέο ηράκλειο. Μαζί στη χρυσή αυγή και φίλοι στο facebook ήταν οι μανώλης καπελώνης και γιώργος φουντούλης, που δολοφονήθηκαν με πυρά στο κεφάλι και τον θώρακα από αγνώστους στο νέο ηράκλειο, μπροστά στα γραφεία της χρυσής αυγής. Τρία χρόνια μετά, το αντεθνικό κράτος, τα κόμματα της ξενοδουλείας, καθώς και οι εργολάβοι της ενημέρωσης. Είναι η ημέρα, όπου αριστεροί τρομοκράτες δολοφονούν εν ψυχρώ τα αδέλφια μας, γιώργο φουντούλη και μανώλη καπελώνη. 01/11/2017 λεωφόρος ηρακλείου, 1η νοεμβρίου 2013 , απόγευμα παρασκευής λίγο μετά τις 19.00. Την 1η νοεμβρίου 2013 δυο άτομα άγνωστης ταυτότητας επιτέθηκαν στα γραφεία της χρυσής αυγής στο νέο ηράκλειο ανοίγοντας πυρ εναντίον τεσσάρων ατόμων που τα φρουρούσαν, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό δύο και το σοβαρό τραυματισμό ενός από τους τέσσερεις.

Σήμερα οι κηδείες των γιώργου φουντούλη και μάνου καπελώνη.

Σήμερα οι κηδείες των γιώργου φουντούλη και μάνου καπελώνη. Στην πρωτη γραμμη των εθνικων αγωνων (κειμενο του αλεξανδρου γεροντα) | ελλαδα | iefimerida.gr | χρυσή αυγή, ελ.ασ., μανώλης καπελώνης, γιώργος. Για τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης με θύματα τους γιώργο φουντούλη και μανώλη καπελώνη. Σε συλλήψεις προχώρησε η ελ.ασ. Την τελευταία στιγμή απετράπη σύρραξη μεταξύ ακροδεξιών και αντιεξουσιαστών στο νέο ηράκλειο, με τους άντρες της ελληνικής αστυνομίας να προχωρούν σε 24 προσαγωγές. Ένας χρόνος από τη δολοφονία των καπελώνη και φουντούλη συμπληρώνεται σήμερα. Το χρονικό μιας βολικής δολοφονίας. 01/11/2017 λεωφόρος ηρακλείου, 1η νοεμβρίου 2013 , απόγευμα παρασκευής λίγο μετά τις 19.00. Ιερός ναός αγ σπυρίδωνος μυστρά. Ένα συγκινητικό μήνυμα έστειλε ο λάμπρος φουντούλης, πατέρας του γιώργου που δολοφονήθηκε την παρασκευή έξω από τα γραφεία της χρυσής αυγής στο νέο. Στον ιερό ναό αγίου γεωργίου στο παλαιό ηράκλειο, στις 15:00 σήμερα το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία του γιώργου φουντούλη. Τρία χρόνια μετά, το αντεθνικό κράτος, τα κόμματα της ξενοδουλείας, καθώς και οι εργολάβοι της ενημέρωσης.

Ακριβώς πριν ένα χρόνο ο γιώργος φουντούλης και ο μανώλης καπελώνης δολοφονούνται από τις σφαίρες αριστερών παρακρατικών, των οποίων τα χέρια όπλισε η χούντα σαμαρά. Την 1η νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς εθνικιστές στο νέο ηράκλειο. .γιατί δεν λέτε τα ονόματά τους; Ο «πιτσίλας» και ο «ράμπο». Την τελευταία στιγμή απετράπη σύρραξη μεταξύ ακροδεξιών και αντιεξουσιαστών στο νέο ηράκλειο, με τους άντρες της ελληνικής αστυνομίας να προχωρούν σε 24 προσαγωγές.

An8ellhnismos Anthellenism Giwrgos Foyntoylhs Manwlhs Kapelwnhs Ellhnes Hrwes A8anatoi
An8ellhnismos Anthellenism Giwrgos Foyntoylhs Manwlhs Kapelwnhs Ellhnes Hrwes A8anatoi from 1.bp.blogspot.com
Δέκα συλλήψεις έκανε η ελληνική αστυνομία έξω από το κοιμητήριο του νέου ηρακλείου, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο του γιώργου φουντούλη και του μανώλη καπελώνη, εφτά χρόνια μετά τη δολοφονία τους έξω από τα γραφεία της. Την 1η νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς εθνικιστές στο νέο ηράκλειο. Σε συλλήψεις προχώρησε η ελ.ασ. 01/11/2017 λεωφόρος ηρακλείου, 1η νοεμβρίου 2013 , απόγευμα παρασκευής λίγο μετά τις 19.00. Για τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης με θύματα τους γιώργο φουντούλη και μανώλη καπελώνη. Την 1η νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς εθνικιστές στο νέο ηράκλειο. Θα πάω στην εκδήλωση της χρυσής αυγής για τα ίμια! Μαζί στη χρυσή αυγή και φίλοι στο facebook ήταν οι μανώλης καπελώνης και γιώργος φουντούλης, που δολοφονήθηκαν με πυρά στο κεφάλι και τον θώρακα από αγνώστους στο νέο ηράκλειο, μπροστά στα γραφεία της χρυσής αυγής.

Πρίν 3 χρόνια την 1η νοέμβρη 2013, δολοφονήθηκαν στο νέο ηράκλειο δύο μέλη της χρυσής αυγής, ο γιώργος φουντούλης και ο μανώλης καπελώνης και τραυματίστηκε.

Αντίγραφο του usb που είχαν αφήσει άγνωστοι στο σκοπευτήριο καισαριανής (άκρως συμβολικό τόπο, εκεί όπου εκτελέστηκαν αγωνιστές της αντίστασης από τους ναζί) έφτασε στα γραφεία της αντιτρομοκρατική. Στις 22 ιανουαρίου 2014, οι δολοφόνοι του μανώλη καπελώνη και του γιώργου φουντούλη, μαζί με άλλους τρεις τρομοκράτες, επικυρήχθηκαν με 1 εκατομμύριο ευρώ από την ελληνική κυβέρνηση. Την τελευταία στιγμή απετράπη σύρραξη μεταξύ ακροδεξιών και αντιεξουσιαστών στο νέο ηράκλειο, με τους άντρες της ελληνικής αστυνομίας να προχωρούν σε 24 προσαγωγές. Τρίτη 1η νοεμβρίου 2016 και ώρα 09:15 π.μ. Την χρονική στιγμή που γράφονται τούτες οι γραμμές, έχουν ήδη παρέλθει 35 ημέρες από το απόγευμα της 1ης νοεμβρίου 2013, κατά το οποίο το μέτωπο της αντίδρασης στον ιερό εθνικό και κοινωνικό μας αγώνα κινητοποίησε το. Το χρονικό μιας βολικής δολοφονίας. Σαφείς ενδείξεις φαίνεται πως έχει, πλέον, η ελ.ασ. Είναι η ημέρα, όπου αριστεροί τρομοκράτες δολοφονούν εν ψυχρώ τα αδέλφια μας, γιώργο φουντούλη και μανώλη καπελώνη. Τρία χρόνια μετά, το αντεθνικό κράτος, τα κόμματα της ξενοδουλείας, καθώς και οι εργολάβοι της ενημέρωσης. Ένα συγκινητικό μήνυμα έστειλε ο λάμπρος φουντούλης, πατέρας του γιώργου που δολοφονήθηκε την παρασκευή έξω από τα γραφεία της χρυσής αυγής στο νέο. Πηγές της αντιτρομοκρατικής θεωρούν πως η προκήρυξη είναι γνήσια. 1/11/2013 δεν ξεχνω τιμη στουσ 2 το αιμα κυλαει φουντουλησ καπελωνησ αθανατοι η ελλαδα θα νικησει οι ηρωεσ δεν πεθαινουν Θα πάω στην εκδήλωση της χρυσής αυγής για τα ίμια!

Τρίτη 1η νοεμβρίου 2016 και ώρα 09:15 πμ φουντουλησ. Ακριβώς πριν ένα χρόνο ο γιώργος φουντούλης και ο μανώλης καπελώνης δολοφονούνται από τις σφαίρες αριστερών παρακρατικών, των οποίων τα χέρια όπλισε η χούντα σαμαρά.

Posting Komentar

0 Komentar